Marc Torra, fotògraf del projecte guanyador dels Premis d’Arquitectura 2015

La seu gironina del COAC posa fi al concurs amb tres guardonats i un premi desert

Marc Torra, fotògraf del projecte guanyador dels Premis d'Arquitectura 2015

Finalment, tenim guanyador! O, millor dit, guanyadora:

L’arquitecta Montserrat Nogués ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria d’Arquitectura pel projecte Reconstrucció i ampliació de la Masia de Can Calau a Begudà, amb motiu de l’acte de lliurament de la 18a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, celebrat el passat divendres, 5 de juny, a l’emblemàtica seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

El projecte guanyador, un clar referent d’avinença entre arquitectura i entorn, ha confiat en la fotografia d’arquitectura del fundador de Fragments Marc Torra a l’hora de vestir-se pel certamen, tal com ho han fet els arquitectes M. Clara Riera, Pere Fina i Albert Bosch amb l’Origami itinerant_Seu de la Demarcació de Girona del COAC i la Delegació de l’Alt Empordà i Garrotxa-Ripollès, en categoria d’Espais efímers, i l’arquitecte Joel Padrosa amb l’Ordenació i adequació de pati d’illa a Olot, en categoria de Urbanisme i paisatge, que enguany no han pogut alçar-se amb el premi.

El jurat ha seleccionat un total de 16 projectes finalistes, entre els quals ha premiat ex aequo l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, dels arquitectes Ramon Sanabria i Francesc Sandalinas, en categoria d’Arquitectura, juntament amb Can Calau. En l’àmbit d’Espais efímers, l’afortunada ha estat l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot per Arrels. Casa Motjer de Girona, mentre que en la categoria d’Urbanisme i paisatge el jurat ha declarat el premi desert.

Gràcies a tots i enhorabona!