slider_fotarq_0011_F0159_20141022_247

Mètode de treball

Plantegem un reportatge fotogràfic o, millor dit, de fotografia d’arquitectura com si fos un projecte, recollint informació i preparant la sessió per a trobar les condicions òptimes. Ens agrada entendre i compartir els arguments del projecte arquitectònic i per això és fonamental la comunicació amb tu. Amb el material obtingut, a l’espai privat de Fragments.cat, proposem la nostra selecció d’imatges i amb aquest punt de partida podràs fer la tria final. Rebràs un disc personalitzat amb les imatges a diferents resolucions o, si ho prefereixes, t’ho enviem a través del núvol.

Material i equip tècnic

Utilitzem tecnologia d’alta qualitat oferint un punt d’equilibri entre les càmeres de màxima resolució i la destinació final de les imatges que construïm. La tecnologia de 35mm o pas universal (full frame), sumada als objectius de control de perspectiva, ens permeten limitar al màxim l’impacte d’aquest cost en el preu dels nostres serveis de fotografia d’arquitectura. Estem convençuts que, més enllà de les prestacions d’un sensor digital, la nostra mirada farà lluir els teus projectes.

Som arquitectes

Som arquitectes i seguim exercint la professió. Coneixem de primera mà les dificultats que tens per dur una idea fins al final, complint les normatives i donant resposta a les necessitats dels teus clients. Entenem el llenguatge arquitectònic i el valor que pot tenir un edifici en el seu context tipològic i històric, i ens agrada aprendre tot mirant cadascun dels teus nous encàrrecs. En fotografia d’arquitectura, apreciem el valor del detall, més enllà de la seva plasticitat, com a element arquitectònic de primer ordre. Ens agrada l’arquitectura.

Tots els projectes poden ser fotografiats

Si tu n’estàs content, ja val la pena fer-hi fotografies. Tots el projectes, de qualsevol tipologia o dimensió, poden ser fotografiats, encara que sigui parcialment. Aquestes imatges són les que et permetran, des de demà mateix, presentar el resultat del teu recorregut professional, de la teva empresa constructora, de l’edifici on treballes o de l’establiment on reps als teus clients. Equipaments públics o privats, habitatge, urbanització, comercial, turístic, industrial, rehabilitació, patrimoni, exposicions, espais efímers, oficines, paisatgisme…, la nostra visió de la fotografia d’arquitectura abasta diversos entorns.