FragTime

  • Seguiment d’obra

    Procés constructiu al màxim detall

  • Control remot

    Des de qualsevol dispositiu

  • Video Time-Lapse

    Tot el procés en quatre minuts

Experts en obres

Som fotògrafs i arquitectes, sabem on i com ens hem de situar, coneixem el procés de construcció i dominem les eines per planificar els millors punts de vista. Podem anticipar les obstruccions visuals, els elements auxiliars de l’obra, l’interès visual i didàctic i l’efecte de la llum al llarg de l’any. Ens movem en espais de difícil accés, amb mitjans de treballs verticals o amb plataformes elevadores per la millor experiència en seguiment d’obres FragTime.

Alta resolució i gestió remota

El sistema de seguiment d’obres FragTime està format per un petit ordinador i una càmera rèflex d’alta resolució, que pren les imatges cada 5 minuts. Tot l’equip està protegit en una caixa estanca IP65, ventilada i calefactada. Les imatges s’envien als servidors de Fragments, on es processen per ser visualitzades amb qualsevol dispositiu, es fa còpia de seguretat i es verifica que el ritme d’entrada d’imatges és el previst. El sistema d’alarmes ens avisa si hi ha qualsevol incidència. L’esforç permanent en R+D permet a Fragments garantir un servei eficaç i innovador.

Qualsevol procés, a qualsevol lloc

El seguiment d’obres FragTime pot documentar qualsevol procés, des d’una obra que pot durar anys fins a un procés constructiu d’unes hores o dies. Només cal dimensionar els mitjans, el ritme de presa d’imatges i la possibilitat de gravar també escenes de vídeo en temps real. I això ho fem a qualsevol lloc del món. Ens desplacem on calgui i cerquem els partners tecnològics per garantir un sistema robust de telecomunicacions.

.

Beneficia a tots

Al promotor de l’obra com a sistema de control, al constructor com a mostra de transparència i compromís i als tècnics (arquitectes, aparelladors i enginyers) com a eina complementària de seguiment d’obres FragTime, i fins i tot en obra pública, com a mitjà de comunicació amb els ciutadans. El FragTime, un cop en funcionament, es revela com una eina indispensable entre el usuaris per tal de no perdre’s cap detall.

Històries que parlen d’edificis

A partir del seguiment d’obres FragTime es crea un vídeo time-lapse que permet obtenir un muntatge final amb la narració accelerada del procés d’obra, un resultat únic i amb identitat que ajudarà a consolidar la teva marca i que documentarà els passos seguits durant l’execució.