Avís legal

Informació general

El lloc web wwwfragments.cat és propietat de Fragments, nom comercial que dirigieix com a titular i responsable Selecció de Fragments, S.L.U., actualment, empresa especialitzada en serveis de fotografia d’arquitectura, seguiment d’obres per imatge i inspecció aèria d’edificis.

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat dels continguts d’aquest lloc web està protegida per drets de propietat industrial i intel·lectual, i són propietat de Fragments o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o la distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Fragments.

Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de wwwfragments.cat, podeu dirigir-vos a l’adreça següent:

Selecció de Fragments, S.L.U.

B55128417

Ronda Paraires 11, baixos

17800 Olot (Catalunya)

info@fragments.cat

La publicació digital de Fragments té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general la informació relativa a l’empresa i als serveis que s’ofereixen.

Fragments no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. Tampoc es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals s’incorporen en fitxers titularitat de Fragments amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei, podeu adreçar-vos per escrit a:

Selecció de Fragments, S.L.U.

B55128417

Ronda Paraires 11, baixos

17800 Olot (Catalunya)

info@fragments.cat