La fotografia d’arquitectura de Fragments guanya els Premis 100% Emprenedors

El certamen vol reconèixer als joves emprenedors de la Garrotxa i impulsar la creació de nous projectes empresarials a la comarca

 
La fotografia d'arquitectura 100% emprenedora.

A l’esquerra, els guanyadors del certamen. A la dreta, la regidora Núria Zambrano fa entrega del primer premi al fotògraf i arquitecte Marc Torra.

 

La Sala ‘El Torín’ d’Olot va obrir les portes el divendres dia 29 de novembre de 2013, per celebrar la primera edició dels Premis 100% Emprenedors en què en Marc Torra, fundador de l’estudi especialitzat en fotografia d’arquitectura, interiorisme i paisatge, Fragments, va ser guardonat per aquest projecte amb el primer premi Jove Emprenedor de la Garrotxa.

 

La regidora d’Empresa i Ocupació de la ciutat d’Olot, Núria Zambrano, va fer l’entrega del premi, tot destacant l’hàbil iniciativa de reunir coneixements d’arquitectura i enginy fotogràfic.

 

El fet que el fotògraf també hagi exercit com a arquitecte, ofereix certa garantia i la seguretat de treballar cada encàrrec amb una mirada més ampla. Aquesta sinergia permet acostar-se als projectes amb major capacitat d’anàlisi perquè, durant el procés de captura i composició, també es té en compte la tipologia arquitectònica que contempla aspectes relacionats amb el mètode constructiu, el disseny, la funcionalitat o el context històric.

 

El segon premi Jove Emprenedor va ser per a en Salvador Vergés, de Bas Alimentària i, paral·lelament, en Franc Comino i en Jordi Rabat van rebre el guardó Jove Empresari en representació de Wattia Innova.

 

L’acte, convocat per l’Institut Municipal de Promoció d’Olot (IMPO), el Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Associació de Joves Empresaris de Girona-Delegació de la Garrotxa (AJEG) i l’Associació d’Empreses Euram Garrotxa pretén fomentar aquelles iniciatives empresarials nascudes a la comarca, amb l’objectiu de donar suport a joves creadors a través d’un premi de reconeixement, una dotació econòmica i el suport de Ràdio Olot, La Comarca i Olot Televisió.

 

M. Teruel