Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2016

logopremisarquitecturagirona2016

Ja hi tornem a ser!

La Demarcació gironina del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) obre la convocatòria per participar en la 19a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona que, com cada any, pretén guardonar els projectes arquitectònics més emblemàtics del terrirori.

Les categories de participació són en l’àmbit d’Arquitectura, Espais exteriors i Espais efímers, i acolliran obres diverses pel que fa a magnitud, entorn i forma d’intervenció.

L’arquitecte Andrew Groarke, acompanyat dels vocals Ramon Sanabria, Claudi Aguiló i Lídia Parada, presidirà el Jurat, encarregat d’atorgar un premi per categoria. L’altre guardó serà per a una de les obres seleccionades pel mateix Jurat, que comptarà amb el ‘Premi de l’Opinió de la Cultura i la Indústria’, cedit per professionals de l’àmbit cultural, industrial, tecnològic i comunicatiu.

Donat que el termini de presentació conclou el dimarts 1 de març, a les 14.00, des de Fragments també volem fer una convocatòria:

Sabem que cada projecte candidat és important pel seu autor i, per tant, lluir-lo com cal és de rigurosa obligatorietat.

Tal com afirma l’arquitecte Arnau Vergés en una entrevista realitzada per Fragments on parla de la importància de la fotografia d’arquitectura, la fotografia és el millor instrument per explicar un projecte arquitectònic. En el cas de l’arquitecta Montse Nogués, primera guardonada en la passada edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, li ha servit per exhibir les qualitats de la seva obra en un certamen de prestigi.

La fotografia és capaç de fer parlar a l’arquitectura, i estem segurs que els vostres projectes tenen molt a dir.

Ànims a tots els participants!